Love is in the Air

Zo’n lijstje heb ik ook, althans dat hád ik. Laat ik jullie “for the fun of it” eens aan de hand nemen, en samen kijken naar wat daar nog van over is (op chronologische volgorde):
Ik neem nooit een raskat.
Ik neem nooit een mobiel, iPhone, zal nooit bellen op de fiets..
Ik zal nooit met een Indisch vriendje thuiskomen…
Ik zal nooit aan kinderen beginnen….
Ik zal nooit aan mijn rijbewijs beginnen…..
En, last but not least:
Ik zal nooit, maar dan ook echt nooit(…) een hondje willen......
Re-Re-Wind (hier hoor je Craig David zingen. Wie? Craig
David, jep ik word oud).
En toen was daar Chico. *zucht* *zwijmel*
Chico valt het best te omschrijven als een kruising tussen een chihuahua en een braadworst. Chico heeft overgewicht. En juist dát geeft hem de X-factor. Hij houdt er niet van om uitgelaten te worden. Sneeuw? Bah. Regen? Jakkie. Neem Chico wordt het liefst de hele dag vastgehouden of gekroeld op zijn buik
Ja, je leest het goed, ik heb het te pakken, ik ben verliefd. Ik kijk door een roze bril, kan niet meer eten, slapen of aan iemand ander denken dan… Chico.
*zucht* *zwijmel*
Er zijn echter een aantal
En, last but not least: IK HOU NIET VAN HONDEN!
Het enige wat ik nog kan doen, is mij opsluiten op zolder, wachten tot deze bui over is en ondertussen op zoek naar nieuwe zekerheden.
Fijne zondag!
Bij zoveel liefde, hoort een heerlijk Valentijnsrecept,
te maken voor je (geheime) liefde.
Red Velvet cake*
12/16 punten120 gram boter
300 gram fijne tafelsuiker
2 eieren
40 gram cacaopoeder
80ml rode levensmiddelenkleurstof (Toko)
1 tl vanille extract
240ml karnemelk
300 gram bloem
1 tl bakingsoda (Toko)
3 tl witte azijn
Verse roomkaasglazuur
600 gr suikerbakkerspoeder100 gr ongezouten roomboter op kamertemperatuur
250 gr verse roomkaas, koud(!)
Verwarm de oven op 170°C
Doe de boter en suiker in de kom en klop met de mixer op
de middelste stand het mengsel bleek en luchtig en alles goed is vermengd. Schakel
de mixer naar de hoogste stand en voeg al kloppend geleidelijk het ei toe.
Verdeel het beslag over de 2/3 bakvormen en bak af in 25 minuten. Het gebak is klaar als het gebak terugveert als je erop drukt en/of een satéprikker er schoon uitkomt als je deze erin hebt gestoken.
Laat de cake kort in de bakvorm afkoelen voor je ze op een taartrooster zet om volledig af te koelen.

Geniet!
*Bron: Het
Hummingbird bakboek – Tarek malouf
Reacties
Een reactie posten