Wat klopt er niet in het volgende verhaal:
Het is een gewone zondagmorgen, zoals elke andere zondagmorgen.
Buiten schijnt een twijfelachtig winterzonnetje.
Moeder is beneden druk bezig met
Zoon- en dochterlief zijn boven aan het spelen.
Samen.
Samen.
Moeder is trots.
Louter kindergelach schalt door het huis.
…
Weet je het al?
Nee?
Ik ga door.
Er valt boven veel heen en weer getrippel te horen.
Er wordt meer gegiebeld.
Het geluid van de kraan in de badkamer klinkt.
Vader is wakker.
….
Nu?
Trippelen wordt rennen.
Giebelen wordt hysterisch gelach.Vader is nog steeds zijn handen aan het wassen.
…
…
…
SHIT!
Dit klopt niet!Vader lag toch ziek op bed?!
Moeder rent naar boven en wat zij daar aanschouwt valt niet beter te omschrijven dan dat één van de kinderkamers vanaf heden is omgedoopt (…) tot binnenzwembad. De vloer is werkelijk waar geheel(!) bedekt met een laag water.
De twee kinderen kijken hun moeder schaapachtig lachend aan.
Wat dan volgt lijkt rechtstreeks uit de Twilight Zone serie (kennen jullie die nog? Please zeg ja!) te komen.
Het is de raadselachtige verdwijning van twee schatten van kinderen. Tot op de dag van vandaag heeft niemand ooit nog wat vernomen van deze twee lieve kinder
Einde
Terugkomend op het begin. Wat klopt er niet in dit
verhaal?
Inderdaad, ze waren een taart aan het bakken. Een
cupcakevorm past toch helemaal niet in zo’n kinderoventje. Duhuh.
Fijne zondag.
p.s. Dit verhaal is volkomen non fictie,
overeenkomsten met het leven van de schrijfster berusten op louter toeval.
Creamy Lime Squares*
Ingrediënten
bodem
125 gram bloem
30 gram poedersuiker
¼ tl zout
115 gram koude roomboter
Limoen vulling
280 gram suiker
30 gram bloem
4 eieren
180ml limoensap
2 tl limoenrasp
(2 a 3 druppels) groene levensmiddelen kleurstof
Poedersuiker ter garnering
Vierkant bakblik (20/23cm) bekleed met bakpapier
Verwarm de oven voor op 175°C.
Ondertussen kan je de vulling maken.
Laat het geheel
helemaal afkoelen in de bakvorm. Bepoeder de bovenkant ruim met poedersuiker
m.b.v. een zeef. Snijdt in vierkantjes.
Geniet!
Ps. Uiteraard kan je weer naar hartenlust variëren met smaken. Ga wel uit
van een zure vrucht gezien de hoeveelheid suiker.
*Bron: Dit
recept kwam ik op Pinterest tegen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten